Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Den Bosch

De ideale vergaderlocatie in Rosmalen vindt u bij Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch. De dertien multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit voor 600 personen maken het hotel de ideale uitvalsbasis voor een zakelijke bijeenkomst. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar.

Geschikte vergaderruimtes

Wilt u een jubileum vieren met uw personeel? Of wilt u concrete stappen maken met uw zakenpartners? Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal beschikbaar. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties of evenementen. Voor een besloten vergadering is er een kleinere discussieruimte aanwezig. Wanneer u meerdere dagen bijeen wilt komen kunt u gebruik maken van één van onze vergaderarrangementen en lichte werkruimtes.

Elke vergaderruimte beschikt over moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. De verschillende vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Centraal gelegen

Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch is eenvoudig bereikbaar en ligt direct aan de A2, afrit 20. Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid voor maximaal 125 auto’s. Bovendien maakt u in het hele hotel gebruik van gratis WiFi. Deze vergaderlocatie leent zich perfect voor teambuilding dankzij de veelzijdige omgeving. Ook wanneer u een vergaderruimte nabij Den Bosch zoekt, is het hotel de ideale bestemming.

Heeft u vragen over onze vergaderlocatie in Rosmalen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of via sales@fletcher.nl.

Zalen

13 multifunctionele vergaderzalen tot 600 personen - 86 hotelkamers

 

Theater

Tot 320 personen

Cabaret

Tot 230 personen

School

Tot 120 personen

U-vorm

Tot 60 personen

Carré

Tot 180 personen

Diner

Tot 220 personen

Receptie

Tot 600 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Rondvaart door de Binnendieze
 • Rondleiding met gids door historisch 's-Hertogenbosch
 • Fitt-Outdoor mogelijkheden waaronder Expeditie Robinson en Mission Impossible "the beach edition" bij De IJzeren Man te Vught 

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.