Heerlijk uit eten bij Restaurant 's-HertogenboschCulinair genieten in 's-Hertogenbosch

Reserveer een tafel

Over Restaurant ‘s-Hertogenbosch

In het à la carte restaurant geniet u van verrassende gerechten. Onze chef-kok bereidt met passie een heerlijk 3-gangen diner of een à la carte gerecht. Onze medewerkers adviseren u graag over onze bijpassende wijnarrangementen.

Bar

In de bar kunt u na een actieve dag terecht voor een verfrissend drankje en bijpassend hapje. Maar u heeft ook de mogelijkheid tot het nuttigen van luxe broodjes of een uitgebreide lunch. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het aangrenzende terras.

Terras

Op ons riante terras kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een smakelijk diner. Of u nu alleen komt of met een gezelschap, het terras biedt vele mogelijkheden. Zo zijn er voor onze zakelijke gasten verschillende oplaadpunten aanwezig voor telefoon, laptop of dergelijke. U kunt zo rustig werken en genieten van het uitzicht over de Rosmalense Plas.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 06:30 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 07:00 - 10:30
  • Lunch: 11:00 - 16:00
  • Diner: 17:00 - 22:00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

1 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 31 oktober 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.