Hotel-Restaurant 's-Hertogenboch in RosmalenGelegen aan de rand van de bourgondische stad Den Bosch

Boek een kamer

Fletcher Events

 

 

 

 

40UP

23 maart 2018 20:30 - 01:00
40UP is het dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak kan gaan op de grootste hits van toen en nu.

Bestel ticket

 

 


 

 

 

 

 

 

 

The Beatles Revival (uit Tsjechië)

25 mei 2018 20:00 - 22:30
The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire tributeband: The Beatles Revival uit Praag (Tsjechië)! De reden van de hand over hand toenemende populariteit van Beatles Revival komt door de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: dezelfde kapsels, de kostuums compleet, de gebruikte instrumenten en apparatuur.

  • Speelduur: 2 x 45 minuten
  • Aansluitend met afterparty van Fabruari Four!
  • Beatles Museum Alkmaar vertegenwoordigd met merchandise

Bestel ticket

 

Bob Marley Tribute

22 juni 2018 20:30 - 01:00
“No Woman, No Cry”, “Could You Be Loved”, “Jamming”, “Get Up, Stand Up”, “Three Little Birds” etc etc. Deze grootheid heeft eigenlijk geen intro meer nodig. Iedereen weet wie Bob Marley is… Voor een fantastisch eerbetoon hebben The Rootsriders hun handen bijeen geslagen en eren deze reggaeheld op een uitstekende en zeer professionele manier.

Bestel ticket


 


 


ABBA Tribute

6 juli 2018 20:30 - 01:00
Met optredens door heel Europa en popbladen die ze verkiezen tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band! Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.
Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

Bestel ticket

 

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.